Home Könyvelő Akadémia

Könyvelő Akadémia

AZNAP EMBER ALAPÍTVÁNY, folyamatos képzéseket indít azok számára, akik önálló könyvelőirodát szeretnének nyitni, de hiányzik a szükséges könyvelőirodai tapasztalatuk vagy gyakorlott könyvelőként szeretnének a munkaerő piacra lépni.

Az AZNAP EMBER ALAPÍTVÁNYT az AZNAP könyvelőiroda hozta létre, amely 500 vállalkozást könyvel többek között az alábbi területeken:

  • egyéni vállalkozók,
  • Bt, Kft., Zrt.,
  • alapítványok, egyesületek.

Könyvelőiroda specialitása az orvosok, magánóvodák, családi bölcsődék (42 db) könyvelése, mely egyedi ismereteket és szakértelmet követel.

 

KÉPZÉS:

  • Első hónapban, 2-3 kisebb kft. bizonylatait kontírozzák tanulóink, majd  könyvelő programban rögzítik számviteli előírásokat figyelembe véve az adatokat. Megismerkednek a könyvelőprogram használatával.
  • Második hónapban, bérszámfejtés alapjainak az elsajátítása a legfontosabb feladat.
  • Harmadik hónapban, az ÁFA köré csoportosulnak a megszerzett készségek.
  • Negyedik, ötödik hónapban az előző három hónap ismeret anyagát felhasználva újabb 1-2 új kft-ét vonunk be a munkába, amelyek új bérszámfejtési, adózási és számviteli feladatok elé állítja a hallgatót.
  • Hatodik hónapban 1-2 egyéni vállalkozó teljes körű könyvelői feladatainak az ellátását mutatjuk be.
  • Hetedik hónapban, 1 db civil szervezet bevonásával bővítjük a hallgatók ismereteit.
  • Nyolcadiktól tizenkettedik hónapig az egyéni vállalkozók évzárása, kft-ék, Bt-ék zárlati munkái a beszámoló készítést is beleértve, civil szervezetek közhasznúsági beszámolójának az összeállítása a tanulók feladata.

Mikor indul a képzés:

Szeptemberben, decemberben és márciusban.

Jelentkezni, bármikor tudsz. Mindig a következő induló csoporttal kezded a képzést.

Mennyi időt vesz igénybe:

Heti 2×4 órában, 9-12  hónapig tart a teljes tananyag elsajátítása, persze sok függ attól, hogy te mennyit és milyen sebességgel tanulsz. Alapvetően tananyagok és feladatok vannak, rajtad múlik, hogy ezeket milyen tempóban teljesíted.

Hány fős csoportok indulnak?

Maximum 6 fő van egy csoportban. Mindenki egyéni szintjéhez tudunk igazodni.

 Eszközök

Könyvelőiroda számítógépein, valós vállalkozások, időszerű problémáit fogod megoldani.

Képzést követően

Munkaerő piacon, „gyakorlattal rendelkező könyvelő” álláshirdetésekre is bátran jelentkezhetsz, hiszen a könyvelői munka minden területén tapasztalatot szereztél.

Legrátermettebb hallgatóinknak munkalehetőséget ajánlunk irodánkban, ahol további szakmai képzéseken való részvételt támogatunk. Pl. Tb és bérügyintéző, Adótanácsadó.

Oktatók

Képzést vezeti: Erőssné Söveg Judit, iroda vezető AZNAP Kft. mérlegképes könyvelő, Tb és bérügyintéző, Adótanácsadó

Rácz Gyula, mérlegképes könyvelő, könyvelőiroda vezető

Tandíj

Havi 32 000 Ft a tandíj.

De értékeljük a valós vállalkozások, valós feladatainak elvégzését, amiért fizetést kapsz. Megbízási szerződést kötünk veled. Munkadíjad, csökkenti a következő hónap tandíját. Biztosan el fogod érni azt a tudásszintet, ami képessé tesz rá, hogy több munkabért kapj, mint a tandíjad. Kizárólag tőled függ, hogy mikor billen át a mérlegnyelve ésmiközben tanítunk, még munkabért is kapsz.

Képzési napok:

Hétfő és Szerda 17-21 óráig,

 vagy

Kedd és Csütörtök 17-21 óráig.

Kérdéseket, jelentkezést a soveg.judit@aznap.hu címre küldhettek!